top of page

Weerstandsbanden voor fitness

✓ Personal coaching

✓ Gratis verzending vanaf €50

✓ Wereldwijde levering

Weerstandsbanden kan je nu online kopen bij Raymonda Fitness. Wil je aan de slag voor dat sexy lichaam waar je altijd al van hebt gedroomd? Wil je jou goed in je vel voelen? Alles is mogelijk! Dankzij onze weerstandsbanden maak je een fitness van je eigen woonkamer. Je kunt ze gebruiken om diverse spieren te trainen en variatie te hebben tijdens je work-outs.

Producten

Weerstandsbanden voor fitness online kopen

Als je interesse hebt om weerstandsbanden online te kopen bij Raymonda Fitness, kun je rekenen op de beste prijs. Indien je je inschrijft op de nieuwsbrief, ontvang je zelfs tien procent korting op je eerste aankoop. In de webshop kun je diverse sets van lichte en sterkere weerstandbanden online kopen in verschillende kleuren en met leuke prints. Onze fitnesselastieken zijn multifunctioneel waardoor je verschillende spiergroepen kunt trainen.

1V3A8595.JPG
SoulfulPortraitsPhotography-47.jpg

Weerstandsbanden en andere fitnessaccessoires online kopen

Maak je uitstap naar de fitness compleet met onze hele fitnesscollectie. Zo kun je bij ons naast weerstandsbanden ook een yogamat, gewichtjes en een nieuwe sportoutfit kopen. Op die manier ben je helemaal klaar om te trainen en te zorgen voor een gezond lichaam waar je jou goed in voelt.
 

Trainen met een personal coach

Heb je net dat extra zetje nodig om in actie te schieten? Geen nood. Je kunt bij ons terecht voor een personal trainer die met je in regio Antwerpen aan de slag gaat. Je krijgt aangepaste fitnessoefeningen, al dan niet met de weerstandsbanden die je online kunt kopen, waardoor je meer variatie krijgt in je trainingsschema. Als je dat wenst, kun je ook een voedingsschema volgen en zo zorgen voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Ben je een beginner? Of heb je reeds ervaring met work-outs? Geen probleem. Wij verwelkomen iedereen.

Plaats een bestelling of informeer naar onze personal coaching

Ben je overtuigd dat de weerstandsbanden van Raymonda Fitness ideaal zijn voor je work-outs en wil je ze online kopen? Bestel ze dan nu snel via onze webshop. Bij bestellingen vanaf vijftig euro betaal je geen verzendkosten in België en Nederland. Wereldwijd geniet je van dat voordeel bij een bestelling vanaf honderd euro. Heb je daarnaast interesse in onze personal coaching? Bel nu naar +32 4 96 94 83 65, mail naar info@raymondafitness.com of vul het contactformulier in.

bottom of page