top of page

Personal trainer in de omgeving van Brasschaat

✓ Personal coaching

✓ Gratis verzending vanaf €50

✓ Wereldwijde levering

Heb je interesse om met mij als personal trainer in Brasschaat en Schoten samen te werken? Gedurende twaalf weken personal coaching in regio Antwerpen help ik je als personal trainer in de omgeving van Brasschaat om fitness onderdeel te maken van je levensstijl, op een manier die voor jou werkt.

Producten

Personal trainer voor coaching op maat in Brasschaat, Antwerpen

Iedereen uit de omgeving Schoten, Brasschaat en Antwerpen die samen wilt werken met een personal trainer kan bij mij terecht voor coaching op maat. Als personal coach van Raymonda Fitness in Brasschaat zoek ik naar dé manier die je helpt om fitness en beweging te omarmen en in te plannen in je dagelijks leven. Ik zal je laten zien dat je van het leven kunt genieten terwijl je een consistente fitnessroutine hebt. Het is niet zo moeilijk, fitness kan zo leuk zijn. Denk maar aan bepaalde oefeningen met bootybands. Een fitte levensstijl hoeft niet altijd iets te zijn dat je niet kunt volhouden. Als personal trainer uit de buurt van Antwerpen, Brasschaat en Schoten kan ik je met behulp van coaching helpen om fitness op lange termijn tot een onderdeel van je levensstijl te maken.

1V3A8595.JPG
SoulfulPortraitsPhotography-47.jpg

Personal coaching in Antwerpen voor twaalf weken

Het traject dat je bij Raymonda Fitness kunt volgen, duurt twaalf weken. Je kunt het gerust een fitness en mindset transformatie noemen, aangezien wij samen ook zullen werken aan je mentale gezondheid. Tijdens de personal coaching in Antwerpen is het de bedoeling dat je een eigen routine ontwikkelt die je ook na de sessies zal blijven volhouden in je verdere leven. Als personal trainer uit de omgeving van Brasschaat zet ik je daarvoor graag op weg.

​Kies voor een personal trainer uit Brasschaat

Hebt u interesse om samen te werken met een personal trainer uit de buurt van Brasschaat en Schoten voor een persoonlijke work-out? Vul dan nu het onderstaande contactformulier in, bel naar +32 4 96 94 83 65 of mail naar info@raymondafitness.com. Je krijgt snel meer informatie om een intakegesprek in te plannen voor personal coaching op maat in de omgeving van Antwerpen. Alle gegevens over Raymonda Fitness vind je ook terug op onze contactpagina.

bottom of page