top of page

Bootybands

✓ Personal coaching

✓ Gratis verzending vanaf €50

✓ Wereldwijde levering

Dankzij onze handige bootybands kun je nu eenvoudig trainen voor een strak en sexy lichaam. Bij Raymonda Fitness helpen wij je graag om je goed te voelen in je vel. Ga aan de slag en train voor het lichaam dat je altijd al wou. De bootybands kunt u online kopen in diverse sets. Als je dat wenst, krijg je advies op maat over oefeningen in de fitness die je gemakkelijk met een bootyband kunt uitvoeren.

Producten

Bootybands online kopen

Of je nu een lichte of een sterke bootyband van Raymonda Fitness wilt voor je work-out, in onze webshop vind je gegarandeerd wat je zoekt. Dankzij onze sets met bootybands die je online kunt kopen, kun je variatie brengen in je oefeningen. Met behulp van de weerstandsbanden kun je namelijk diverse spieren trainen. Zo zijn er verschillende oefeningen voor je arm- en bilspieren en ook je kuiten en buikspieren kun je trainen met onze bootybands.

1V3A8595.JPG
SoulfulPortraitsPhotography-47.jpg

Een set van bootybands en andere fitnessattributen online kopen

Naast bootybands kun je bij ons ook nog andere fitnessartikelen online kopen. Heb je al een nieuwe sportoutfit? Heb je altijd al een roze yogamat gewild? Of wil je naast een bootyband ook gewichtjes hebben wanneer je naar de fitness gaat? Onze webshop staat vol met leuke accessoires waarmee je je lichaam kunt trainen.

Een personal coach helpt je op weg

Heb je interesse om ons voedings- of trainingsschema te volgen? Je kunt dat gemakkelijk van bij je thuis doen of ervoor kiezen om de hulp van een fitnesscoach uit Brasschaat in te schakelen. Die geeft je nog meer aangepaste oefeningen met de bootybands die je bij ons ook voordelig online kunt kopen. Je krijgt tips over je mind en body en hoe je zich goed kunt voelen in je lichaam.

Vraag nu meer advies

Bestel nu eenvoudig je bootyband in diverse kleuren bij Raymonda Fitness en ga er volledig voor. De bootybands die je bij ons online kunt kopen zijn steeds van goede kwaliteit en gaan lang mee. Plaats een bestelling boven de vijftig euro en geniet van gratis verzending in België en Nederland. Wens je graag meer informatie? Neem contact op door te bellen naar +32 4 96 94 83 65, te mailen naar info@raymondafitness.com of het contactformulier in te vullen. Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang tien procent korting op je eerste aankoop.

bottom of page